Autodiagnostikos įrenginiai mobilektra.eu

7 Eur

mobilektra.eu
facebook.com/Mobilektra

Mobilektra.eu - elektroninių prekių parduotuvė, prekiaujanti aukštos kokybės autodiagnostikos įrenginiais. Mūsų įmonė pasižymi plačiu įrenginių asortimentu, kurie padeda automobilių meistrams ir savininkams efektyviai ir tiksliai diagnozuoti bei spręsti automobilių problemas.

Mūsų parduodami autodiagnostikos įrenginiai:
Universalūs diagnostikos įrenginiai:
Siūlome aukščiausios klasės universalius diagnostikos įrenginius, kurie gali būti naudojami su įvairių automobilių gamintojų modeliais. Šie įrenginiai atlieka išsamią automobilio diagnostiką, galimybę perskaityti klaidų kodus, tikrinti parametrus ir atlikti reikiamus pakeitimus.
Specializuoti įrenginiai:
Taip pat, turime specializuotus autodiagnostikos įrenginius, skirtus tam tikrų automobilių markių ar modelių diagnostikai. Šie įrenginiai yra pritaikyti konkretiems gamintojo reikalavimams ir suteikia išsamias funkcijas bei duomenis, kad būtų galima tiksliai nustatyti ir spręsti problemas.

Programinė įranga ir atnaujinimai:
Be įrangos, taip pat siūlome programinės įrangos atnaujinimus, kad galėtumėte nuolat atnaujinti savo įrenginį su naujausiais automobilių modelių duomenimis ir funkcionalumu. Tai užtikrina, kad jūsų autodiagnostikos įrenginys visada būtų paruoštas naujiems iššūkiams.

FOXWELL NT650 Elite, GT90Max, KONNWEI KW850 auto diagnostiniai įrenginiai. Automobiliniai skeneriai ANCEL AD610 Plus, kodų skaitytuvai Autel Autolink AL619m, diagnostiniai skaitytuvai FOXWELL i70BT, programavimo įrenginiai
Kess V2.47 FW V5.017, skaitytuvai FOXWELL NT650 Elite II

Skelbimas „Autodiagnostikos įrenginiai mobilektra.eu“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-11-07. Siūlome peržiūrėti naujausią „Auto aksesuarai“ turinį.

1 / 40 Autodiagnostikos įrenginiai mobilektra.eu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Auto aksesuarai:
Mobilektra
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys
Skelbimus talpina nuo 2016 metų 09 mėn.
Skelbimo nr.:
279447
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
136
Atnaujintas:
2023-11-07 00:00