Kodėl apie ParduoduPerku.lt nepranešus draugams?

Nuo pat 2007 metų teikiame 100% nemokamas skelbimų talpinimo bei reklamos paslaugas, kuriomis pasinaudojo jau virš 60 000 žmonių bei įmonių. Žinoma, nemokamų paslaugų teikimas visiškai nereiškia, jog mums tai nieko nekainuoja – tinklapį būtina nuolat prižiūrėti, tobulinti, rūpintis techniniais ištekliais (juk kažkur reikia talpinti dešimtis tūkstančių skelbimų bei nuotraukų). Ir vis dėlto, Jūsų neprašome prisidėti finansiškai nei savo noru, nei apmokestindami ar įvesdami papildomas mokamas paslaugas. Tačiau Jūs galite prisidėti prie ParduoduPerku.lt! Paprasčiausias būdas tai padaryti – draugauti su mumis mėgiamiausiame socialiniame tinkle. Prisijunkite spustelėdami mygtuką:

arba apsilankykite šiais adresais:


Tinklapio adresą be brūkšnelio surinkti ir įsiminti daug paprasčiau, tačiau žinokite, jog Parduodu-Perku.lt yra lygu ParduoduPerku.lt. Trumpai tariant, naršyklėje surinkę adresą su brūkšneliu automatiškai būsite nukreipti į tikrąjį tinklapį.

Jeigu turite savo tinklapį ar tinklaraštį, jame galite patalpinti ParduoduPerku.lt nuorodą arba reklaminį skydelį. Ir, svarbiausia, savo draugams bei pažįstamiems ParduoduPerku.lt minėkite tik geruoju, o savo pastabas, kritiką bei pasiūlymus išsakykite šiame puslapyje.

Ačiū!

ParduoduPerku.lt – patogūs nemokami skelbimai