Skelbimo talpinimas

 

Skelbimus tinklapyje Parduodu-perku.lt gali talpinti visi – tiek užsiregistravę lankytojai, tiek ir neturintys prisijungimo. Talpinant skelbimus neužsiregistravus/neprisijungus, nebus galimybės jų atnaujinti, pasinaudoti trumpojo adreso paslauga, taip pat kiekvieną kartą talpinant naują skelbimą reikės įvesti patvirtinimo kodą.

Šiame vaizdo įraše matysite, kaip ūkininkas Algirdas iš Birštono talpina skelbimą apie parduodamus kviečius:

 

Skelbimo talpinimą galima išskirti į tris etapus:

 

  • Kategorijos pasirinkimą;
  • Informacijos užpildymą;
  • Nuotraukų įkėlimą.

 

 

Kategorijos pasirinkimas

 

Tinklapyje Parduodu-perku.lt – daugiau nei 550 skirtingų kategorų, tačiau išsirinkti reikiamą kategoriją itin paprasta.Tarkime, jog norite parduoti BMW markės automobilį. Tokiu atveju į kategorijos pasirinkimo langelį pakanka įrašyti „bmw“ ir pasirinkti kategoriją „Transportas » Automobiliai » BMW“:

 

Kategorijos pasirinkimas

 

Žinoma, gali nutikti ir taip, jog jūsų ieškomos kategorijos nėra. Pavyzdžiui, esate mūsuose reto indiško automobilio „Tata Nano“ savininkas ir norite jį parduoti, tačiau kategorijos šios markės automobiliams tinklapyje Parduodu-perku.lt nėra. Tokiu atveju į kategorijos pasirinkimo langelį įrašykite bendrą kategorijos pavadinimą „automobiliai“ ir pasirinkite „ Transportas » Automobiliai » Kiti“:

 

Kategorijos pasirinkimas

 

 

Informacijos užpildymas

 

Pasirinkus norimą skelbimo kategoriją pasirodys skelbimo temą atitinkantys laukeliai, į kuriuos įrašykite su skelbimu susijusią informaciją (laukelius, pažymėtus Būtina įrašyti, užpildyti būtina).

 

Nuotraukos įkėlimas

 

Nuotraukos įkėlimui naudojama pažangi html5 technologija, tad maksimalų nuotraukų skaičių įkelsite vos kelių mygtukų paspaudimu (žinoma, nuotraukų įkelti galite ir mažiau). Dėl nuotraukų dydžio nesirūpinkite, sistema jas sumažina automatiškai!

Pirmiausia spustelėkite mygtuką „Pridėti nuotraukų“ ir išrinkite norimas įkelti nuotraukas (norėdami pridėti daugiau nei vieną nuotrauką iš karto, laikykite nuspaustą klaviatūros mygtuką „ctrl“ ir pele pažymėkite keletą nuotraukų). Taip pat nuotraukas galite tiesiog „nutempti“ į nuotraukų įkėlimo bloką:

 

Pridėti nuotraukas

 

Jeigu pridėdami nuotraukas suklydote ir norite nuotrauką pašalinti – spustelėkite šią (Trinti) piktogramą:

 

Nuotraukos ištrynimas

 

Pridėję visas norimas įkelti nuotraukas spustelėkite „Įkelti nuotraukas“:

Įkelti nuotraukas

 

Dėmesio! Įkeltų nuotraukų eiliškumą galite keisti tempdami nuotraukas pelės žymekliu.

Užpildžius visus laukelius bei įkėlus nuotraukas lieka įrašyti skelbimą – spauskite mygtuką „Išsaugoti“.

Šiame vaizdo įraše matysite, kaip Parduodu-perku.lt tinklapyje įkelti ir keisti vietomis nuotraukas:

 

Paprasta kaip du kar du, ar ne? Įdėkite savo skelbimą dabar!