Slapukai

Privatumo nuostatos

Kad šis tinklapis tinkamai veiktų, kartais į jūsų įrenginį jis įrašo mažas duomenų rinkmenas, vadinamuosius slapukus. Tą patį daro ir dauguma didžiųjų interneto tinklapių. Tai darome skelbimų tinklapio ParduoduPerku.lt lankomumo ir turinio (skelbimų) populiarumo stebėjimo tikslais. Mes turime teisę perduoti anonimišką statistinę informaciją tretiesiems asmenims. Jūs turite teisę blokuoti slapukų naudojimą savo interneto naršyklėje.

 

Kas yra slapukai?

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kurią tinklapis jums jome apsilankius išsaugo jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto tinklapis gali tam tikrą laiką „atsiminti“ jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis tinklapyje ar naršant įvairiuose jo puslapiuose.

 

Kaip naudojame slapukus?

Kai kurie mūsų puslapiai naudoja slapukus tam, kad:

  • įsimintume jūsų rodymo pasirinktis, pavyzdžiui, įsimintus skelbimus arba komentarų formos duomenis;
  • galėtume rodyti tik su jūsų pomėgiais ir interesais susijusius skelbimus bei reklamas;
  • žinotume, ar sutikote, kad naudotume slapukus šiame tinklapyje.

Be to, kai kuriuose mūsų puslapiuose naudojami slapukai, kad būtų galima anonimiškai gauti statistinių duomenų apie tai, kaip radote tą puslapį ir kokius skelbimus žiūrėjote.

Kad interneto tinklapis galėtų veikti, nebūtina leisti naudoti šiuos slapukus,  bet tai padarius naršyti jums bus paprasčiau. Galite ištrinti arba blokuoti slapukus, bet tokiu atveju kai kurios šio tinklapio funkcijos gali neveikti taip, kaip numatyta.

Su slapukais susijusi informacija nenaudojama jūsų tapatybei nustatyti. Šie slapukai nenaudojami jokiais kitais nei pirmiau aprašytieji tikslais.

 

Ar naudojame kitus slapukus?

Kai kuriuose mūsų puslapiuose gali būti naudojami papildomi arba skirtingi nuo pirmiau aprašytųjų slapukai. Tokiu atveju apie juos informacijos bus pateikta atitinkamame puslapyje. Gali būti atsiklausta jūsų sutikimo naudoti šiuos slapukus.

 

Kaip kontroliuoti slapukus?

Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir (arba) ištrinti slapukus. Išsamesnės informacijos pateikiama adresu aboutcookies.org. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje. Tačiau tokiu atveju jums gali reikėti rankiniu būdu pakeisti kai kurias parinktis kaskart, kai lankysitės interneto tinklapyje, o kai kurios paslaugos ir funkcijos gali neveikti.

Jeigu iškilo papildomų klausimų, tuomet kreipkitės vienu iš nurodytų kontaktų.