Skelbimų talpintojų dažnai užduodami klausimai

 

Kaip ištrinti skelbimą?

Prisijunkite naudodami savo prisijungimo vardą ir slaptažodį, dešinėje esančiame meniu pasirinkite „Mano skelbimai“, suraskite norimą ištrinti skelbimą ir spauskite „Ištrinti“. Jeigu skelbimą patalpinote neprisijungęs (–usi), tuomet spustelėkite skelbimo peržiūros lange matomą nuorodą „Pažeistos taisyklės?“, užpildykite formą ir išsiųskite pranešimą. Po peržiūros Jūsų skelbimas bus ištrintas.

 

Kaip redaguoti skelbimą?

Prisijunkite naudodami savo prisijungimo vardą ir slaptažodį, dešinėje esančiame meniu pasirinkite „Mano skelbimai“, suraskite norimą redaguoti skelbimą ir spauskite „Atnaujinti“.

 

Kodėl nepublikuojamas mano skelbimas?

Skelbimai gali būti nerodomi tuomet, kai yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

 

 

Neatsinaujina skelbimo nuotrauka (–os), ką daryti?

Laikykite nuspaustą klaviatūros mygtuką „Ctrl“ ir tuo pat metu spustelėkite raidę „R“.

 

Kodėl mano skelbimas ištrintas?

Jūsų skelbimas ištrintas dėl ParduoduPerku.lt tinklapio taisyklių pažeidimo.

 

Kodėl mano prisijungimas užblokuotas? Ką daryti?

Jūsų prisijungimas užblokuotas dėl besikartojančių taisyklių pažeidimų. Susipažinkite su taisyklėmis dar kartą ir kreipkitės į tinklapio administratorių el. paštu info@parduoduperku.lt arba pasinaudoję šia forma.

 

Kiek laiko talpinami skelbimai ParduoduPerku.lt tinklapyje?

Iš ParduoduPerku.lt taisyklių: „Skelbimui nustojus galioti (pvz. prekė parduota) skelbimą privaloma ištrinti“. Tai reiškia, jog skelbimo autorius pats rūpinasi skelbimo galiojimo laiku – skelbimą talpina tol, kol prekė parduodama, kol paslauga teikiama ir pan.

 

Kodėl reikia vengti tokių skelbimo pavadinimų kaip: „parduodu“, „perku“ ir pan. ?

Trumpo ir neinformatyvaus skelbimo pavadinimo (tokio kaip „perku“, „parduodu“, „paslauga“) reikėtų vengti todėl, kad skelbimai su tokiais pavadinimais sulaukia gerokai mažiau dėmesio, paieškos sistemose jie užima žemesnes vietas (pvz.: skelbimas, kurio pavadinimas „parduodu“ visada bus žemesnėje pozicijoje nei skelbimas pavadinimu „parduodu audi 100 avant“). Dėl šių priežasčių Jūsų skelbimą ras mažiau žmonių, o Jūs turėsite mažiau šansų greitai ir už norimą kainą parduoti (ar nupirkti) savo prekę.

 

Nematau skelbime nurodytų kontaktų ir/ar nuotraukų. Ką daryti?

Pabandykite išjungti reklamas blokuojantį naršyklės įskiepį ParduoduPerku.lt tinklapiui.

 

Ką daryti, kad ir mano skelbimas būtų pažymėtas kaip „Populiarus“?

ParduoduPerku.lt tinklapyje skelbimai, kurie yra peržiūrimi daugiau nei 100 kartų nuo talpinimo pradžios, pažymimi paveiksliuku Šia žyme pažymimi skelbimai, kurie peržiūrimi daugiau nei 100 kartų – tai skelbimui suteikia išskirtinumą ir toks skelbimas, žinoma, tampa dar matomesnis ir sulaukia dar daugiau peržiūrų!

Sukurkite savo skelbimui tinkamą pavadinimą, parodykite skelbimą draugams, kolegoms bei pasidalinkite juo socialiniuose tinkluose ir Jūsų skelbimas bus pažymėtas kaip Šia žyme pažymimi skelbimai, kurie peržiūrimi daugiau nei 100 kartų.

 

Skelbime nurodytu el. pašto adresu negaliu išsiųsti laiško. Kodėl?

ParduoduPerku.lt tinklapyje yra įdiegta apsauga, kuri saugo el. pašto adresus nuo brukalo (angl. „spam“). Sistema nesudėtinga – ji prie tikrojo el. pašto adreso prideda žodžius „APSAUGA_NUO_BRUKALO!“. Toks el. pašto adresas, žinoma, neegzistuoja, todėl interneto šiukšlės el. pašto dėžutės nepasiekia. Taigi, norėdami sėkmingai išsiųsti el. laišką, tiesiog nutrinkite „APSAUGA_NUO_BRUKALO!“.