ParduoduPerku.lt – vienas populiariausių skelbimų tinklapių

Skelbimų tinklapių reitingas 2014

Kasmet sudaromame nemokamų skelbimų tinklapių reitinge ParduoduPerku.lt užėmė garbingą trečią vietą (tokią pačią, kaip ir 2013 metais), atsilikta tik nuo Skelbimai.lt bei Alio.lt skelbimų portalų. Kaip matyti iš nuotraukos, iš viso vertinami buvo net 40 lietuviškų nemokamų skelbimų tinklapių pagal daugybę skirtingų rodiklių. Pagal kai kuriuos rodiklius ParduoduPerku.lt – nenuginčijamas lyderis.

Pavyzdžiui, paaiškėjo, jog ParduoduPerku.lt – vienintelis tinklapis, pasirūpinęs lankytojų duomenų apsauga (duomenys tarp ParduoduPerku.lt serverio bei lankytojo kompiuterio yra užšifruojami panaudojant SSL technologiją, todėl jų negali pavogti piktavaliai). Tai – viena pagrindinių priežasčių, dėl kurios ParduoduPerku.lt gerai žinomos interneto kompanijos MOZ buvo pripažintas patikimiausiu skelbimų tinklapiu Lietuvoje. Taip pat ParduoduPerku.lt yra aiškus lyderis socialiniuose tinkluose (daugiausiai pasidalinimų Google+ tinkle, Facebook, Twitter). Skelbimų tinklapių reitinge 2014 yra ir daugiau įdomios ir naudingos informacijos, kviečiame susipažinti.

Kasdien dirbame tam, kad savo lankytojams suteiktumėme kaip įmanoma aukštesnės kokybės paslaugas, todėl ir 2015 metais atsižvelgdami į jūsų pasiūlymus tobulinsime ParduoduPerku.lt, o kaip mums seksis pamatysime jau kitų metų skelbimų tinklapių reitinge. Sėkmės mums! :)