Arkiniai ŠILTNAMIAI KLASIKA

335 Eur

Kaina nuo 335 EUR.
Arkinis šiltnamis KLASIKA – tai puikus Jūsų pasirinkimas – tiesiai iš gamintojo rankų į Jūsų sodą.
Arkinius šiltnamius KLASIKA rekomenduojame įsigyti vertinantiems kokybę ir ilgaamžiškumą.
Tai vienas iš stipriausių pagal konstrukciją gaminamų šiltnamių, skirtų mėgėjiškai ir profesionaliai daržininkystei. Konstrukcijos tvirtumas leidžia pririšti augalus bei kabinti vazonus. Žiemą sniegas lengvai nuslysta žemyn. Dangai naudojamas 4mm arba 6mm kokybiškas europietiškas kanalinis polikarbonatas, kuriam suteikiama 10 metų gamintojo garantija (nepriklausomai nuo dangos storio). Montuojant šiltnamį, papildomai kiekviena arka į žemę įleidžiama po 40 cm. Šiltnamio KLASIKA komplektacijoje jau yra pamatas, kuris yra su standumo briauna, o tai šiltnamiui suteikia tvirtumo. Taip pat standartinėje komplektacijoje yra: priekyje durys iš dviejų varstomų dalių, gale – didelė orlaidė, visi reikalingi tvirtinimo elementai, guminė sandarinimo tarpinė. Pateikiama detali montavimo instrukcija, kuri palengvina šiltnamio surinkimo darbus. Pirkdami KLASIKA šiltnamį visada gausite pilną servisą, garantijas.
Standartiniai arkinio šiltnamio matmenys: plotis – 3 m, ilgis, priklausomai nuo Jūsų poreikio, gali būti 4, 6, 8, 10 metrų ir t.t. ( šiltnamis ilginamas po 2 metrus), aukštis – 2,18 m.
Dažniausiai perkami šie modeliai: 12m2 (3x4 m), 18 m2 (3x6 m).
Galima ir kita kvadratūra: 24m2 (3x8 m); 30m2 (3x10 m) ir kita...

Papildomai prie šiltnamio KLASIKA komplektacijos galime pasiūlyti: stoglangius, šiltnamio takelio atskyrimus, takelio užpildymui – žolės/vejos korį, taip pat automatinius šiltnamio stoglangio bei durų atidarytuvus, lentynėles, laistymo sistemas, augalų parišimo komplektus ir kt.

Šiltnamiai KLASIKA pažymėti specialiu ženklu, žyminčiu gaminio originalą. Tik radę pateiktą ženklą, būsite tikri, kad įsigijote KLASIKA šiltnamį.

Susisiekite su mumis. Sukomplektuosime, patarsime ir pateiksime geriausią kainos pasiūlymą. Šiuo metu taikomos įvairios nuolaidos.

Platesnė informacija mūsų internetinėje svetainėje ir nurodytais kontaktais:
http://www.meistrokodas.lt
http://www.baumera.lt

El. paštas: *****
Mus galite rasti:
Jonavos g. 250, Kaunas (Tel.nr.: *****; *****)
Laisvės pr. 82, Vilnius (Tel.nr.: *****; *****)
Kumės g. 8, Stanaičiai, Kauno raj. (sandėlys/prekių atsiėmimas) Tel.nr.: *****

Dirbame visoje Lietuvoje. Galime pristatyti Jūsų nurodytu adresu

Skelbimas „Arkiniai ŠILTNAMIAI KLASIKA“ paskutinį kartą atnaujintas 2024-02-21. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairi įranga sodui, daržui, miškui“ turinį.

1 / 4 Arkiniai ŠILTNAMIAI KLASIKA
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairi įranga sodui, daržui, miškui:
Meistro kodas
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2012 metų 05 mėn.
Skelbimo nr.:
195177
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1562
Atnaujintas:
2024-02-21 00:00