Cerrad Naujiena !!

17 Eur

CERRAD plyteles galima naudoti kaip vidaus apdailai, taip ir išorės - kaip fasadinė namo apdaila, vidinių ir išorinių grindų, laiptų, terasų, koridorių, palangių, kaminų, kolonų apdailai.
Šias plyteles galima naudoti kaip vidaus apdailai taip ir išorinei namų, pastatų apdailai, išskyrus vietas su didelėmis judėjimo apkrovomis. Tinka taip pat vidinių laiptų, lauko terasų, koridorių, fasadų ir tvorų apdailai. Klinkeris harakterizuojamas maža vandens absorbcija, dideliu atsparumu lenkimui, bei atmosferos pokyčiams, kas garantuoja puikų atsparumą šalčiui. Plytelės, laikui einant, nepraranda savo gerų savybių, tai dar vienas iš aspektų, kodėl kleintai vis dažniau renkasi klinkerines plyteles. Verta žinoti ir nepamiršti, kad nuo plytelių negalima šalinti ledą ir sniegą aštriais įrankiais, nes galite pažeisti plyteles. Klinkeriniai paviršiai taip pat pasižymi neslidžiu paviršiumi.

Plyteles galima derinti su mediena ar akmenimis - populiaru klinkerinių plytelių apdailos elementus naudoti įrengiant svetainę, valgomąjį, židinį arba virtuvę.Gausus formų ir spalvų pasirinkimas, geri techniniai rodikliai bei nedidelė kaina lemia, kad vis dažniau renkamasi klinkerines plyteles. Klinkeris jau nėra vienspalvė medžiaga, kuria anksčiau galima buvo paslėpti statinio trūkumus, dabar ji tapo puikia priemone, leidžiančia architektams kurti, o būsto statytojams džiaugtis tinkamu pasirinkimu.

Daugiau nuotraukų ir informacijos rasite mūsų tinklapyje – www.cerrad.lt arba apsilankę pas mus salone adresu P. Lukšio g. 32 (Vilnius, PC "Domus galerija").
Tel: 8 614 *****
E-mail: *****
Pristatome visoje Lietuvoje

Skelbimas „Cerrad Naujiena !!“ paskutinį kartą atnaujintas 2017-03-06. Siūlome peržiūrėti naujausią „Apdailos medžiagos“ turinį.

1 / 12 Cerrad Naujiena !!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Apdailos medžiagos:
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
238374
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
409
Atnaujintas:
2017-03-06 16:38