Šis skelbimas viešai nepublikuojamas ir matomas tik jums. Skelbimai gali būti nerodomi todėl, kad yra pasikartojantys ir/arba neatitinka minimalios kokybės rekomendacijų. Jeigu manote, jog įsivėlė klaida – praneškite skelbimų redaktoriui.

CERRAD klinkerines plyteles nuo 25 Lt/m2

Kaina sutartinė

CERRAD plyteles galima naudoti kaip vidaus apdailai, taip ir isores - kaip fasadine namo apdaila, vidiniu ir isoriniu grindu, laiptu, terasu, koridoriu, palangiu, kaminu, kolonu apdailai.
CERRAD plyteles galima naudoti kaip vidaus apdailai taip ir isorinei namu, pastatu apdailai. Tinka taip pat vidiniu laiptu, lauko terasu, koridoriu, fasadu ir tvoru apdailai. CERRAD klinkeris charakterizuojamas su maza vandens absorbcija, dideliu atsparumu lenkimui, bei atmosferos pokyciams, kas garantuoja puiku atsparuma salciui. CERRAD plyteles, laikui einant, nepraranda savo geru savybiu, tai dar vienas is aspektu, kodel klientai vis dazniau renkasi klinkerines plyteles.
CERRAD klinkeriniai pavirsiai taip pat pasizymi neslidziu pavirsiumi.
CERRAD klinkerines plyteles galima derinti su mediena ar akmeniu - populiaru klinkeriniu plyteliu apdailos elementus naudoti irengiant svetaine, valgomaji, zidini arba virtuve.Gausus formu ir spalvu pasirinkimas, geri techniniai rodikliai bei nedidele kaina lemia, kad vis dazniau renkamasi CERRAD klinkerines plyteles.
Daugiau infomacijos www.cerrad.lt

.
Pristatome visoje Lietuvoje.
Kainos su PVM.

Greta
Tel.+370 614 *****

el. pastas: *****

Skelbimas „CERRAD klinkerines plyteles nuo 25 Lt/m2“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Apdailos medžiagos“ turinį.

1 / 8 CERRAD klinkerines plyteles nuo 25 Lt/m2
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Apdailos medžiagos:
Greta
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2008 metų 11 mėn.
Skelbimo nr.:
204533
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
2566
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23