Agworkshop.lt – rankų darbo medžio dirbiniai, interjero ir eksterjero dekoracijos bei aksesuarai

50 Eur

Agworkshop.lt – profesionalūs menininkai ir jų rankų darbo medžio dirbiniai - veidrodžiai ir rėmai, laikrodžiai, interjero dekoracijos, širmos, šviestuvai, eksterjero dekoracijos, dovanos, durų arfos ir varpeliai, lentelės trofėjams, švenčių atributika.

Agworkshop.lt – profesionalų rankų darbo medžio dirbinai – tai medžio klasika Jums! Kiekvienam skoniui subtilių raštų veidrodžiai ir rėmai, išskirtiniai pastatomi, sieniniai laikrodžiai, su meile pagamintos interjero dekoracijos, elegantiškos širmos, o šviestuvai dvelkia romantika, grakščios eksterjero dekoracijos skirtos puošiant langines ar duris, taip kuriamas savitas, originalus stilius.
Agworkshop.lt - Jūsų brangius artimuosius pradžiugins vardinės geros Dovanos. Rankų darbo unikalios smulkmenos, tai švenčių atributika – skirtos įvairiomis progomis, kad Jums svarbi ir įsimintina diena taptų nepakartojama. Skambančios durų arfos ir varpeliai, sukurs gerą namų aurą. Visi žinome, kad medžioklė ir žvejyba – dažnas vyrų hobis, tik Jiems sukurtos originalios lentelės trofėjams.
Maloniai kviečiame apsilankyti mūsų svetainėje Agworkshop.lt, čia sužinosite daugiau apie naujausias Akcijas, Nemokamas Dovanas bei Geros kainos politiką.
Kurkime grožį kartu!

Skelbimas „Agworkshop.lt – rankų darbo medžio dirbiniai, interjero ir eksterjero dekoracijos bei aksesuarai“ paskutinį kartą atnaujintas 2020-08-30. Siūlome peržiūrėti naujausią „Interjero laikrodžiai“ turinį.

1 / 22 Agworkshop.lt – rankų darbo medžio dirbiniai, interjero ir eksterjero dekoracijos bei aksesuarai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Interjero laikrodžiai:
Agworkshop Andrius
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2020 metų 08 mėn.
Skelbimo nr.:
270354
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
31
Atnaujintas:
2020-08-30 19:39