2-jų kambarių butas Kalnupės g.

41995 Eur

Parduodamas 2-jų kambarių (53 kv. m.) butas Kalnupės g., 5/5 a. Butas šiltas, šviesus, jaukus. Paliekami baldai, buitinė technika.
Arti darželiai, mokyklos, parduotuvės, gydymo įstaigos, KU socialinis fakultetas. Butas puikiai įrengtas. Plastikiniai langai orientuoti į pietus ir šiaurę (lodžija taip pat įstiklinta plastikiniais langais!). Pakeista: santechnika, vandens skaitikliai (įleisti aptarnaujamose spintose), elektros instaliacija (dvitarifis skaitiklis). Reguliuojamas šildymas. Kambariuose (koridoriuje): uosio parketas, uosio durys su spynom, sienos ir lubos – dažytas gipsas, išorinės durys – šarvo. Miegamajame sieninis apšvietimas.
Lodžija: uosio grindys, sienos – dažytas gipsas ir dažytas mūras, lubos – dažytas gipsas, roletai. Virtuvėje lubos – išlygintos, dažytos, sienos – dažytas gipsas, keraminės plytelės, grindys – keraminės plytelės. Vonia, WC: lubos – dažytas gipsas, sienos ir grindys – keraminės plytelės. Natūrali ir elektrinė ištraukiamoji ventiliacija. Vonioje sieninis apšvietimas, špižinė vonia su anti praslydimo paviršiumi. WC yra kriauklė. Visos keraminės plytelės – iš APARICI salono. Kambariuose ir virtuvėje paslėpta TV, laidinio telefono instaliacija. Spartusis internetas. Signalizacija prijungta prie TEO, gali būti jungiama ir per mobilų operatorių (pranešimai į bet kurį telefono tinklą). Sandėliukas.
Pasirink patikimą kelią su NTA „ Kavintenė ” !!!!

Skelbimas „2-jų kambarių butas Kalnupės g.“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Butai“ turinį.

1 / 7 2-jų kambarių butas Kalnupės g.
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Butai:
Pagrindinė informacija
Baldai
Buitinė technika
Kambarių skaičius
: 2
Šildymas
:
Centrinis
Dujinis
Elektra
Ypatumai
NTA KaviNTene
Klaipėda
Skelbimus talpina nuo 2012 metų 01 mėn.
Skelbimo nr.:
217577
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
268
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23