Auksaspalvių retriverių šuniukai

Kaina sutartinė

Retriverių veislyne „Basteta“ parduodami auksaspalvių retriverių šuniukai. Gimė balandžio 18 d. – 5 patinukai ir 2 kalytės. Mama Panda Astra, gaunanti puikius įvertinimus, ne vienos parodos nugalėtoja yra puiki savo veislės atstovė. Tėtis Moondust Masterpiece - iš labai garsaus Olandijos veislyno, nešantis savyje garsių Anglijos šunų kraujus, yra daugelio šalių – Olandijos, Liuksemburgo, Vokietijos, Lenkijos, taip pat 2006 m. Pasaulio čempionas.Abu tėvai yra puikios sveikatos (patvirtinta tyrimais), turintys nuostabų charakterį ir temperamentą, stabilią psichiką.
Visi šuniukai yra judrūs, linksmi, meilūs ir be galo draugiški su vaikais.
Šuniukai į naujus namus galės keliauti nuo birželio vidurio, bus dehelmintizuoti, vakcinuoti, turės Europos sąjungos sveikatos pasus, kilmės dokumentus, bus tinkamai socializuoti.
Pažadame pagalbą auginant, rūpestį parodose ar vykstant atostogauti.
Auksaspalviai retriveriai yra labai nuovokūs, sumanūs , ypač lengvai dresuojami, be galo draugiški su visais - tiek su kitais faunos atstovais, tiek su žmonėmis, todėl yra idealūs šeimos šunys, tinkantys ir nusprendusiems jį įsigyti pirmą kartą gyvenime.

Daugiau informacijos : www.retriveris.lt

Jei susidomėjote ar turite klausimų:
***** *****

Skelbimas „Auksaspalvių retriverių šuniukai“ paskutinį kartą atnaujintas 2009-06-17. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairūs skelbimai“ turinį.

1 / 4 Auksaspalvių retriverių šuniukai
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairūs skelbimai:
Milda
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2009 metų 06 mėn.
Skelbimo nr.:
41469
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
1050
Atnaujintas:
2009-06-17 00:00