Zavingi himalayan / persu chinchilla kaciukai iesko nauju namu

450 Eur

Trys žavingi grynaveisliai Persu chinchilla / Himalaju  kačiukai gimė rugpjūčio 19 dieną ir bus pasiruošę išvykti iš namų nuo spalio 20 dienos, kai jiems bus 8 savaičių ar daugiau.
Frida – mergaitė, galima reservuoti
Freya – mergaitė, galima reservuoti
Feona – mergaitė, galima rezervuoti
Kačiukai labai žaismingi ir gyvena mylinčioje aplinkoje su abiem tėvais. Jie išvyks pas jus jau visiškai pripratę prie dėžės tualetų (jau dabar), pripratę maitintis sausa ir dregna kaciu maista, bus nuvalyti nuo kirminų ir apdoroti nuo blusų prieš atvykstant. Jie gaus mikrocipa, rabies vakcina ir turės EU pasą ir dokumentus.
Jie visi jau buvo pas veterinarą, visiskai sveiki.
Mama yra labai graži ir pūkuota šviesiai pilka Persu Himalaju kate, o tėtis – činčilos spalvos Persu katinas. Abu yra svarus naminiai katinai, neina i lauka.
Kačiukai yra labai glaudūs, pūkuoti ir gražūs kaip ir jų tėvai. Tėvai yra mūsų šeimos augintiniai, ir mes juos mylime ir rūpinamės jais. Jie valgo gerą maistą, tiek sausą, tiek šlapią, ir yra gerai pripratę prie tualetu, mylimi ir glostomi. Mes galime atsiųsti daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų tiek tėvų, tiek kačiukų ir pasidalinti jų Instagramo puslapiu.
Paziureti kaciukus galima Vilniuje arba susiskambinti per Facetime / zoom / google meet ir rezervuoti kačiuką. Kačiukai gyvena Vilniuje bet galime pristatyti į jūsų vietą.
Kiekvienas kačiukas kainuoja  450 Euru, o užsakant kačiuką būtinas ne grąžinamas 200 Euru užstatas banko pavedimu. Kaina gali buti siek tiek derinama

Skelbimas „Zavingi himalayan / persu chinchilla kaciukai iesko nauju namu“ paskutinį kartą atnaujintas 2023-10-10. Siūlome peržiūrėti naujausią „Katės“ turinį.

1 / 8 Zavingi himalayan / persu chinchilla kaciukai iesko nauju namu
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Katės:
Kati
Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus, Marijampolė, Utena, Zarasai, Akmenė, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava, Joniškis, Jurbarkas, Kalvarija, Kaišiadorys, Kazlų Rūda, Kelmė, Kėdainiai, Kretinga, Kupiškis, Kuršėnai, Lazdijai, Mažeikiai, Molėtai, Neringa, Pagėgiai, Pakruojis, Palanga, Pasvalys, Plungė, Prienai, Radviliškis, Raseiniai, Rokiškis, Skuodas, Šakiai, Šalčininkai, Šilalė, Šilutė, Širvintos, Švenčionys, Tauragė, Rietavas, Telšiai, Trakai, Ukmergė, Varėna, Vievis, Vilkaviškis, Visaginas
Skelbimus talpina nuo 2023 metų 10 mėn.
Skelbimo nr.:
280343
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
32
Atnaujintas:
2023-10-10 17:52