Papildomas darbas namuose (internetu)

Kaina sutartinė

Ieškomas ŽMOGUS, norintis daryti karjerą tinklinio marketingo srityje!!!

Tinklinis marketingas – tai galimybė neturint jokio pradinio kapitalo ir patirties versle sukurti papildomą ar pastovų pajamų šaltinį.

APIE KOMPANIJĄ:

LibertaGia yra tarptautinė kompanija įsikūrusi Portugalijoje, Lisabonoje. Oficialiai savo veiklą pradėjo 2013 Spalio 12 d. Per kelis darbo mėnesius atidarė savo ofisus Ispanijoje, Brazilijoje, Italijoje ir Kinijoje. Kompanija prieš pradėdama savo oficialią veiklą skyrė net 13 mėnesių verslo modelio tobulinimui. Ji siekė sukurti tokį verslo modelį, kuris skirtusi nuo rinkoje jau egzistuojančių ir būtų žymiai geresnis, bei pranašesnis. Taip suteikiant laisvę žmonėms be jokių investicijų gauti realią naudą ir galimybę susikurti savo asmeninę finansinę laisvę.Kompanija remia projektus, kuriais siekiama spręsti socialines problemas, tokias kaip, skurdas, socialinė nelygybė ir galimybių stoka.LibertaGia verslo sėkmė – matuojama pagal tai,kiek žmonių mūsų verslo idėja padėjo pakeisti gyvenimus

Potencialus uždarbis siekia nuo 60$-1600$/MĖN.
Kaip greitai galite pasiekti atitinkamą uždarbį, priklauso tik nuo jūsų kiek rimtai prisidėsite šioje veikloje.

LIETUVOJE dirba DAUGIAU nei 6000 lietuvių, turi dideles perspektyvas plėstis.

Visus susidomėjusius kviečiu prisijungti prie komandos ir tapti neatsiejama komandos dalimi.Šiltai jus primsim ir atsakysime į visus kilusius klausimus.Rengiame tiek internetinias konferencijas, tiek gyvus pasibuvimus.Nepraleisk progos prisijunk prie mūsų tau tai nieko nekainuos, tik truputi laiko.Nebūk abejingas (-a) ,nesmerk..Pirma išklausyk ir suprask, o tada daryk sprendimą.

REGISTRACIJA: http://libertagia.com/paulyzz18

PLAČIAU: WWW.TAVOATEITIS.BESABA.COM

Norint sužinoti daugiau parašykit man privačiai:
El.p : *****
Skype: Paulyzz16

Skelbimas „Papildomas darbas namuose (internetu)“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Siūlo darbą Lietuvoje“ turinį.

1 / 1 Papildomas darbas namuose (internetu)
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Siūlo darbą Lietuvoje:
Paulius
Skelbimo nr.:
221127
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
329
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23