Dovanojama 2 mėn. rainiukė Vuksė!

Nemokamai

Tądien kai į „Naminukų“ globą atkeliavo Vuksė, kaip tik „atsilaisvino“ vienas narvelis, ir taip jau susiklostė, kad išeinant iš „Naminukų“ buveinės išnešti šiukšlių, prie konteinerio atsirado ji...

Pūstažandis, rainas, mažas padarėlis bandantis lipti betonine siena, tik neaišku kur. Ką gi, pačiupau ir „Naminukų“ gretas papildė dar viena maža katytė. Tiesa, dėl tokio apskrito snukučio iš pradžių galvojome jog tai kačiukas, bet ne- čia katytė Vuksė. Maždaug 1, 5 mėn. mažylė, dar baikštoka, bet gavus daugiau žmogiškos šilumos ir dėmesio, neabejojam, pamirštų visas baimes.

Tąkart kilo įtarimas, kad Vuksė gali būti ne viena, ir neklydom, po kelių dienų po šalia esančiais laiptais, aptikome visą šeimyną (dar 3 kačiukus su mama). Visi kačiukai jau pagauti, atkeliavo pas mus, o jų laukinukę mamytę sterilizavome pagal PSP (pagauk- sterilizuok- paleisk) programą.

Jei galite šiai „cepelinuko“ figūros mažylei padovanoti naują gyvenimą ir namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 ***** (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).


Pagarbiai,
VšĮ „Naminukai“
www.naminukai.org
„Nes... Be namų negerai!“

Skelbimas „Dovanojama 2 mėn. rainiukė Vuksė!“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Dovanoja gyvūnus“ turinį.

1 / 8 Dovanojama 2 mėn. rainiukė Vuksė!
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Dovanoja gyvūnus:
Naminukai
Vilnius
Skelbimus talpina nuo 2014 metų 07 mėn.
Skelbimo nr.:
212290
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
438
Atnaujintas:
2016-06-22 11:23