Dovanoju sterelizuota 2,5 menesiu katyte

Kaina sutartinė

Esu visiškai juoda katytė, labai tankaus ir grazaus kailiuko. man apie 2,5 men. esu sterelizuota. Vardas mano Myra, bet greitai gavau pravardę - Damutė. Turbūt dėl mano manierų, kurios labai jau elegantiškos ir kaip tikros damos. Esu labai draugiška ir mėgstu žmogaus dėmesį. Nors esu gyvas padarėlis, bet buvau išmesta kaip šiukšlė prie atliekų surinkimo aikštelės.
Man pasisekė - prasedėjusi visą dieną šaltame konteineryje, vakare patekau į šiltus namus. Didžiausia man laimė kai esu glostoma, tada galiu sau murkti ramiai ir mėgautis žmogaus dėmesiu. Esu šiltos vietos radimo specialistė :), jei tik koks kampelis šiltas namie bus - aš ten ir įsitaisysiu, o jei dar kur padėtas koks šiltas pledas tai jau per kelias sekundes jis būna okupuotas.
Esu padūkus katytė, mėgstu žaisti, tačiau žaidimui naudoji tik žaislus, kurie duoti man, nemėtau daiktų, kurie yra ne mano, taip pat labai patinka žiūrėti pro langą, ant palangės praleidžiu didžiąją vakaro dalį. O pavargus nuo žaidimų einu nusnausti kelias valandėles.
siuo metu esu kedainiuose, bet galiu atkeliauti i kitus miestus :)

Skelbimas „Dovanoju sterelizuota 2,5 menesiu katyte“ paskutinį kartą atnaujintas 2012-10-19. Siūlome peržiūrėti naujausią „Įvairios dovanos“ turinį.

1 / 4 Dovanoju sterelizuota 2,5 menesiu katyte
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Įvairios dovanos:
kaciuku globa
Kaunas
Skelbimus talpina nuo 2011 metų 12 mėn.
Skelbimo nr.:
177807
Patalpino:
Profesionalas/verslas
Perskaitė:
609
Atnaujintas:
2012-10-19 09:38