Šunų vedžiojimas ir kitų gyvūnų priežiūra

Kaina sutartinė

Mergina, mylinti gyvūnus, gali išvesti jūsų šunį pasivaikščioti ar pasirūpinti juo šeimininkams išvykus. Taip pat galiu prižiūrėti ir kitus gyvūnus. Turiu patirties. Kaina: sutartinė.
Naminiai gyvūnai yra ne tik geriausi daugai, bet dažnai ir šeimos nariai, sargai, numylėtiniai, harmonijos palaikytojai. Tačiau mūsų užimtame gyvenime pasitaiko taip, jog turime išvykti iš namų darbo reikalais, šventėms, atostogoms ar kitais reikalais ir negalime pasiimti savo augintinių kartu. Dažnai paliekant augintinius kaimynams, draugams, giminėms nesusimąstome ar globėjai nebijo gyvūnų, nėra jiems alergiški, žino bei moka elgtis su gyvūnais, turi veterinarų kontaktus.
Gyvūnus myliu nuo vaikystės. 2010 – 2012 m. aktyviai savanoriavau Panevėžio gyvūnų globos draugijoje. Mano dėka, namus surado daugybę šunų ir kačių. Gyvendama Panevėžyje 3m. rūpinaus laikinai šeimininkų paliktais gyvūnais šunimis ir katėmis ir visos Lietuvos. Globojau įv. veislių šunų (rolveileriai, dobermanai, belgų aviganiai (Malinua), vok. aviganiai, šarpėjai, anglų koker spanieliai, amerikiečių koker spanieliai ir mišrūnai). Savanoriavau Kauno botanikos sode ir išmokau prižiūrėti žuvis, roplius, graužikus, vabalus, gyvates. Jau daugiau kaip metai globoju Penktos kojos šunis.
Esu užtikrinta, jog atsakingai ir patikimai galiu pasirūpinti jūsų augintinių. Turiu tam reikalingų žinių ir įgūdžių

Skelbimas „Šunų vedžiojimas ir kitų gyvūnų priežiūra“ paskutinį kartą atnaujintas 2016-06-22. Siūlome peržiūrėti naujausią „Paslaugos gyvūnams“ turinį.

1 / 3 Šunų vedžiojimas ir kitų gyvūnų priežiūra
Nemokamai gaukite pranešimą kai bus patalpintas naujas skelbimas kategorijoje Paslaugos gyvūnams:
Laura
Kaunas
Derybos:
Taip, galima derėtis
Skelbimo nr.:
199047
Patalpino:
Privatus asmuo
Perskaitė:
593
Atnaujintas:
2016-06-22 11:19